top of page

Oui oui,

That's me!!

Oui oui, That’s me! Die andere blonde op de foto heet (happy)Camper. 

Ik ben geboren in 1988 in het kunstenaarsdorp Bergen (NH) en woon inmiddels alweer 4 jaar samen aan de kust van Scheveningen met een leuke man en mijn hond Camper.

 

Op jonge leeftijd ben ik door een fotograaf voor de camera gezet en het balletje begon te rollen. Jarenlang heb ik over de hele wereld in de fashion branche gewerkt voor diverse modemerken en leefde ik uit mijn koffer. Mijn draai vond ik echter pas als fotografe aan de andere kant van de camera dus die koffer is er nu niet meer, maar mijn kennis en ervaring zet ik graag in tijdens family shoots en bruiloften! Mijn werk wordt er intiemer en veel persoonlijker door.

Familie foto's zijn voor mij niet ''zomaar'' foto's maar foto's waar jullie als gezin jullie hele leven naar terug zullen gaan kijken en het zijn foto's waar later weer herinneringen aan gekoppeld gaan worden. Ieder gezin is bijzonder en heeft zijn eigen verhaal en aan mij de eervolle taak om dit in foto's te mogen vertalen! Ik wil foto's maken waar de liefde vanaf straalt!  Telkens weer als ik van die lieve reacties krijg maakt mijn hart een sprongetje van geluk en precies dat maakt dit werk voor mij echt een feestje!  

Tijdens de shoots help ik jullie graag met aanwijzingen zodat jullie je ook gewoon fijn en lekker op je gemak voelen, hier komt mijn werkervaring echt heel goed van pas!

Ik ben een gevoelsmens en ik vind het elke keer weer heel bijzonder om herinneringen voor de kleintjes te mogen maken en doe dit werk daarom ook echt met passie! Tja, eigenlijk ben ik net als dat andere blondje op de foto een echte Happy Camper!

 

Charis

bottom of page